A IX. kerületiek számára közvetlen szolgáltatásokat nyújtó tagszervezetekről szóló információk elérhetők a linkekre kattintva.

 1. ADNA Cafe (Facebook oldal: https://www.facebook.com/adnacafe/)
 2. BOHUS Biztonsági Kft (honlap: http://www.bohussecurity.hu/)
 3. BRFK IX. Kerület Rendőrkapitánysága (honlap: http://www.police.hu/...)
 4. Budapest VI. Kerületi Népegészségügyi Intézete (honlap: http://www.kormanyhivatal.hu/...)
 5. Budapesti Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház (honlap: http://eselyteremtesihazak.gov.hu/budapest/)
 6. Ferencvárosi Közbiztonsági Alapítvány
 7. Ferencvárosi Köznevelési intézmények (honlap: http://www.intezmenyuzemeltetes.hu)
 8. Ferencvárosi Közterület-felügyelet (honlap: http://www.fvkf.hu)
 9. Ferencvárosi Művelődési Központ (honlap: http://www.fmkportal.hu/)
 10. Ferencvárosi Roma Nemzetiségi Önkormányzat
 11. FESZGYI Gyermekek Átmeneti Otthona (honlap: http://feszgyi.hu/gyermekek-atmeneti-otthona)
 12. FESZGYI Gyermekjóléti Központ (honlap: http://feszgyi.hu/gyermekjoleti-kozpont)
 13. FESZGYI H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér (honlap: http://feszgyi.hu/csalad-es-gyermekjoleti-kozpont/h52-ifjusagi-iroda-es-kozossegi-ter)
 14. FESZGYI Írisz Klub (honlap: http://feszgyi.hu/szenvedelybetegek-nappali-ellatasa)
 15. FESZGYI Szociális Szolgáltató Központ (honlap: http://feszgyi.hu/)
 16. Fiatalokat, Egészséget, Családot Segítő Közhasznú Egyesület (honlap: http://www.fecske.com/)
 17. Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia Alapítvány (honlap: http://kekpont.hu/)
 18. Közért Egyesület
 19. Magyar Református Egyház Ráckeresztúri Drogterápiás Otthon (honlap: http://drogterapia.hu)
 20. Magyar Vöröskereszt IX. Kerületi Szervezete (honlap: http://www.voroskereszt.hu/...)
 21. Nagyvárad téri Református Egyházközösség (honlap: http://www.nagyvaradteriref.hu/)
 22. Roma Kulturális és Sport IX. Közhasznú Egyesület
 23. Tan Kapuja Buddhista Egyház és Főiskola (honlap: http://www.tkbe.hu/http://www.tkbf.hu/)
 24. Tisztás Közösségi Hely (honlap: http://tisztashely.hu)
A szervezet neve: H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér, FESZGYI
A szervezet székhelye, címe: 1096 Budapest, Lenhossék u. 7-9.
Telephely: 1096 Budapest, Haller u. 52.
Hivatalos képviselő: Gedeon Andor
KEF kapcsolattartó neve és elérhetőségei: Bázsa-Mosó László szakmai vezető, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szervezet célkitűzése, röviden: Információ és tanácsadások nyújtása fiataloknak. Internetelérhetőség, álláslisták, klubfoglalkozások, ifjúsági programok.
A szervezet alapértékei, röviden: Alacsonyküszöbű szolgáltatás. Anonim módon és ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások az ifjúsági szakma iránymutatásai alapján.
A KEF melyik munkacsoportjában képviselteti magát: Prevenciós munkacsoport

A szervezet drogprobléma megelőzésével összefüggő szolgáltatásai, programjai, röviden: Fiataloknak szóló prevenciós, egészségfejlesztő klubok és foglalkozások szervezése, vezetése az irodában, ill. felkérésre külső helyszíneken. Alacsony küszöbű elérési pont biztosítása felsőfokú humán végzettségű szakemberek közreműködésével.
A szervezet neve: BRFK IX.ker.Rendőrkapitányság
A szervezet székhelye, címe: Bp. IX.ker., Haller u. 7-9.
Hivatalos képviselő: Fuxreiter Róbert r. alezredes
KEF kapcsolattartó neve és elérhetőségei: Csutka Klára, 06-70/943-5469, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szervezet célkitűzése, röviden: A bűn üldözése, felszámolása. Biztonság megteremtése.
A szervezet alapértékei, röviden: Szolgálunk és védünk.
A KEF melyik munkacsoportjában képviselteti magát: Kínálatcsökkentő munkacsoport

A szervezet drogprobléma megelőzésével összefüggő szolgáltatásai, programjai, röviden: gyerekek, D.A.D.A. program, 8*1 óra, rendőrszakközépiskola, D.A.D.A vizsga
A szervezet egyéb, a kerületben releváns szolgáltatásai, programjai, röviden: állampolgárok, bűnmegelőzési akcíók, rendőrök
A szervezet neve: Közért Egyesület
A szervezet székhelye, címe: 1094. Budapest, Tűzoltó utca 33 / a
Hivatalos képviselő: Kozma Orsolya
KEF kapcsolattartó neve és elérhetőségei: Bosznyai Beáta, 0670-323-3684, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A szervezet célkitűzése, röviden: A Közért Egyesület ifjúságvédelmi programjaival, kulturális rendezvényeivel kíván hozzájárulni a Ferencvárosban élő hátrányos helyzetű csoportok életminőségének javításához. Ennek megvalósítására ifjúsági irodát működtet, ahol teljeskörű tanácsadásban részesíti a segítséget kérőket jogi, pszichológiai, álláskeresési területeken.
A szervezet alapértékei, röviden: Olyan közösségi tér működtetése, ahol az egymással szembeni előítéletek csökkenhetnek, ahol lehetőség nyílik az egyenlő társadalmi pozícióból való párbeszédre. Ennek megvalósulása érdekében közösségi programok szervezése, olyan közösségi tér működtetése, melyben képességek, tudás átadására van lehetőség.
A KEF melyik munkacsoportjában képviselteti magát: Prevenciós munkacsoport

A szervezet drogprobléma megelőzésével összefüggő szolgáltatásai, programjai, röviden: A sikerélmény és önismeret, mindkét tényező meghatározó a személyiségünk fejlődése, megküzdési stratégiáink kialalkulás szempontjából is. Ehhez szeretnénk célcsoportunkat hozzásegíteni csoportos foglalkozások és egyéni mentorálás keretében.
A szervezet drogprobléma kezelésével összefüggő szolgáltatásai, röviden: Ifjúsági iroda működtetése: szabadidős, sport programok, foglalkozások; önismereti jellegű csoportos beszélgetések, tanácsadás.
A szervezet egyéb, a kerületben releváns szolgáltatásai, programjai, röviden: A tavaszi-nyári-őszi időszakban kitelepüléseket, közösségi programokat, kirándulásokat, illetve táborokat szervezünk a környékbeli hátrányos, illetve halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok számára. Külső programjainkat pedagógus, szociális munkás, gyógypedagógus és pszichológus kollégáink segítik.
A szervezet neve: FESZGYI Gyermekjóléti Központ
A szervezet székhelye, címe: 1091 Budapest, Üllői út 69.
Hivatalos képviselő: Gedeon Andor
KEF kapcsolattartó neve és elérhetőségei: Móra Gabriella, 216-2875, http://feszgyi.hu/gyermekjoleti-kozpont

A szervezet célkitűzése, röviden: Az 1997. évi XXXI. törvény a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról rendelkezése szerint a gyermekjóléti alapellátások feladatainak ellátása.
A szervezet alapértékei, röviden: 38. § (1) Az alapellátásnak hozzá kell járulnia a gyermek testi, értelmi, érzelmi és erkölcsi fejlődésének, jólétének, a családban történő nevelésének elősegítéséhez, a veszélyeztetettség megelőzéséhez és a kialakult veszélyeztetettség megszüntetéséhez, valamint a gyermek családjából történő kiemelésének a megelőzéséhez.
A KEF melyik munkacsoportjában képviselteti magát: Prevenciós munkacsoport

A szervezet drogprobléma megelőzésével összefüggő szolgáltatásai, programjai, röviden: Célcsoport: a IX. kerületben élő kiskorú lakosok. Tevékenység: filmklub, kamaszlány csoport, iskolai prevenció. Pályázati program időkereteinek megfelelően zajlanak a programok. Nyári foglalkoztató: minden nyáron. Szociálpedagógus és szociális munkás a szakemberek végzettsége.
A szervezet drogprobléma kezelésével összefüggő szolgáltatásai, röviden: Drogfogyasztó kiskorúak és hozzátartozóik a IX. kerületben a célcsoport. Konzultáció, állapotfelmérés és szükség esetén kezelésbe irányítás. Minden péntek délután addiktológiai konzultáns és szociális munkás végzettségű családgondozó végzi a tevékenységet.